Werkdiensten

Elke medewerker van de Pedalo Supermarkt verbindt zich ertoe elke maand 2u45 van zijn of haar tijd daadwerkelijk voor de coöperatie te werken, en zich dus in te schrijven voor een shift (of werkperiode).

Het is mogelijk uit verschillende rollen te kiezen volgens elkeens voorkeuren en capaciteiten.

Sommige diensten kunnen op afstand worden uitgevoerd: facturen coderen, informatievergaderingen leiden, diensten/shifts van medewerkers organiseren… Om meer te weten te komen en u in te schrijven voor deze diensten, gelieve een e-mail te sturen naar members@lepedalo.be.

Voorbereiding van Bestellingen

  • 4 personen per ploeg
  • Voorbereiding van bestellingen
  • Verificatie van bestellingen   

 

Vrijdag van 16u tot 18u45

Verdeling van de bestellingen

  • 4 personen per ploeg
  • Ontvangst van de coöperanten – Levering van de pakjes
  • Opruimen van het pand   

 

Vrijdag  van 17u tot 18u45 in Etterbeek

Zaterdag van 9u45 tot 12u30 in Etterbeek

Zodra de coöperant.e een rol gekozen heeft,  wijst het Ledenbureau een A-, B-, C- of D-“team” toe.

De hieronder aangegeven data komen overeen met de data waarop de bestellingen op zaterdag worden uitgedeeld. De diensten vinden dus plaats hetzij op de vrijdag ervoor (ontvangst en voorbereiding), hetzij op de zaterdag erna (distributie), hetzij op de maandag erna (distributie).

Een medewerker die bijvoorbeeld de rol van orderpicker in team C kiest, zal op vrijdag 22 januari van 16.00 tot 18.45 uur werken, maar ook op vrijdag 19 februari in hetzelfde tijdsbestek, enz. Hoe meer medewerkers Le Pédalo heeft, hoe meer de diensten kunnen worden gespreid in de tijd.

 

Les shifts se déroulent chez “KOM à la maison“, au 46 rue de Champs à Etterbeek (1040) et au “Café Solidaire“, au Chaussée de Boondael 585 à Ixelles (1050)